Richterová (Piráti): Vyjednáváme

25.10.2021 12:09 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k vyjednávání napříč koalicemi o významných strategických otázkách

Richterová (Piráti): Vyjednáváme
Foto: Česká pirátská strana
Popisek: Olga Richterová

S plným nasazením a s plným vědomím veškeré odpovědnosti, kterou vůči občanům této země máme. S respektem vůči všeobecnému očekávání od nové vlády, kterou spoluvytváříme. A bojujeme hned na dvou frontách.

Za prvé děláme vše pro to, abychom dostáli důvěře, kterou do nás voliči vložili. To znamená, aby nová vláda měla takové složení a takový program, že se za ni budeme moci s čistým svědomím postavit. Za druhé prosazujeme klíčové pirátské hodnoty, které jsou pro nás bytostně důležité, s kterými jsme do politiky šli a které jsou promítnuté do našeho programu.

Vyjednávání napříč koalicemi o takto významných strategických otázkách ale nejde hrát s odhalenými kartami, protože tím bychom sami sobě házeli klacky pod nohy. To je důvod, proč v současné situaci nemůžeme komentovat vše, na co se nás ptají novináři a na co se nás ptáte ve svých dotazech vy. Za to bych se vám tady chtěla moc omluvit. Vězte ale, že jakmile to bude možné, vše ve správný čas objasníme. Děkuji vám za pochopení, vaši důvěru a podporu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…