Seďa (ČSSD): Pokud chcete změnu v Uherském Hradišti podpořte kandidátní listinu ČSSD

06.10.2018 8:39

Přijďte k volbám a podpořte kandidátní listinu České strany sociálně demokratické. Jsou na ní kvalitní, slušní, odborně zdatní a poctiví kandidáti, kteří chtějí zlepšit život občanům města Uherské Hradiště.

Seďa (ČSSD): Pokud chcete změnu v Uherském Hradišti podpořte kandidátní listinu ČSSD
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Bývalý poslanec Antonín Seďa (ČSSD)

Sociální demokraté z Uherského Hradiště vždy pracovali a pracují ve prospěch města a jejích občanů. Nejsou pouze nejviditelnější opoziční stranou, ale dokáží prosadit i svůj komunální volební program. Připomeneme prodloužení doby na poštách v místních částech, zdarma MHD pro děti a pro seniory, rekonstrukci ZUŠ či výstavbu dětských hřišť. Na straně druhé jsme se snažili prosadit řešení největších problémů ve městě, a to dopravní zatížení, nedostatek parkovacích ploch a snižování počtu obyvatel ve městě. Na základě vypracované analýzy je zřejmé, že za negativním demografickým vývojem a za snižováním počtu obyvatel je odchod mladých z města. Prostě proto, že v Uherském Hradišti je cenově nedostupné bydlení, včetně toho nájemního. Náš program Pro náš společný domov má odpovědi na problémy a neduhy našeho krásného města. Je to levnější doprava MHD, výstavba městských a družstevních bytů, mezigenerační solidarita, zajištění kvalitního vzdělávání a zvýšení počtu míst v MŠ, dětských skupinách a v jeslích, dostupné a kvalitní zdravotnictví a sociální služby. To jsou priority kandidátů za ČSSD. To jsou priority sociální demokracie v Uherském Hradišti. 1 je tu pro Vás.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.