Senátor Valenta: Nenechme se odzbrojit

02.03.2018 16:59

Slovácký senátor komentuje na facebookovém profilu novelu zákona o bezpečnosti

Senátor Valenta: Nenechme se odzbrojit
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Rád podpořím novou petici proti regulaci zbraní a sebeobranných prostředků ze strany EU. Odzbrojováni či omezováni by totiž dle EU měli být nejen držitelé zbraní, kterými jsou bezúhonní obyvatelé České republiky, ale také lidé, kteří mají u sebe nesmrtící sebeobranné prostředky.

Nesouhlasím s tím, aby se tito lidé nemohli bránit případným útokům teroristů a jiných zvrácených osob. Je třeba, aby byla znovu projednána novela zákona o bezpečnosti, zakotvující do našeho ústavního pořádku právo na legální vlastnictví zbraní za účelem zajištění obrany a vnitřní i vnější bezpečnosti našeho státu.

Musíme rázně odmítnout unijní směrnice, regulující bezproblémové a funkční zbrojní zákony ČR. Proč by navíc měly být omezovány například i „zbraňové doplňky“ a nesmrtící sebeobranné prostředky? To máme proti případným útočníkům skutečně stát „nazí“? To odmítám!

Pokud chcete petici podepsat i Vy, petiční archy najdete také v mé senátní kanceláři v centru Uherského Hradiště, v Pasáži Slunce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

spalovací motory

Kéž by se vám podařilo zrušit zákaz spalovacích motorů, ale upřímně, věříte tomu, že se vám to podaří? Jak toho chcete docílit? Zatím to nevypadá, že by EU chtěla zákaz zrušit. Nejsou to z vaší strany jen plané sliby před volbami?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Odmítám šmírování lidí ze strany státu

7:17 Rajchl (PRO): Odmítám šmírování lidí ze strany státu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu ODS hlásit úřadům každý převod částky, přesa…