Štěpánek (Trikolora): Že vás hanba nefackuje!

05.10.2022 13:57 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k reakcím některých médií na adresu nových senátorek

Štěpánek (Trikolora): Že vás hanba nefackuje!
Foto: Archiv P. Štěpánka
Popisek: První místopředseda Trikolory Petr Štěpánek

Režimní novináři to za časů, kdy tu vládla totalitní Komunistická strana Československa, dělali také tak. Když psali o Chartě 77, tvrdě ji kritizovali, ale co se v ní píše, jsme se nedozvěděli. To samé, když psali o disidentech a dalších nepřátelích socialismu. Co říkají, se lidé nesměli dozvědět, zato nejrůznějších pomluv a odsudků, co je to za samozvance a ztroskotance, byly noviny a Československá televize plné.

Střih, čas oponou trhnul. Nacházíme se třiatřicet let po Velké sametové. A co se změnilo? Vůbec nic. Režimní presstituti jsou úplně stejní. O tom, co se povídá na demonstracích na Václaváku, se z médií hlavního proudu nedozvíte opět nic, zato osobního kydání špíny na všechny zúčastněné, organizátory i řečníky, jsou opět plné noviny i Česká televize. A pak se ti režimní zaprodanci ještě diví, že jim lidé nejenom nevěří ani slovo, ale že je přímo nenávidí.

Leč nedosti na tom. To, co média rozpoutala okolo Daniely Kovářové a především Jany Zwyrtek Hamplové, nově zvolených senátorek, je už čistý novinářský hyenismus.

Že vás hanba nefackuje, prodejné režimní novinářské kurtizány!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …