Vostrá (KSČM): Vraťte peníze, primátore

31.03.2014 9:07

Je mnoho rodin s dětmi, které si nemohou dovolit studium svých ratolestí. Některé soukromé školy požadují takové platby, které by rodinný rozpočet již neunesl.

Vostrá (KSČM): Vraťte peníze, primátore
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Přesto je mnoho těchto škol na velmi dobré studijní úrovni a je opravdu škoda, že mladí jen kvůli financím na nich studovat nemohou. Plat primátora je mnohem vyšší než celostátní průměr platů. Primátor Mostu a poslanec ANO spolu se svou tajemnicí si však z rozpočtu města zaplatili na Univerzitě J. A. Komenského v Praze manažerské studium MBA v celkové délce 1,5 roku. Občané Mostu tak přišli ve svém rozpočtu o 360 tisíc korun. Co všechno za to mohli mít třeba děti či staří občané, je už asi zbytečné popisovat. I mostecké silnice potřebují opravy, školy a školky čekají na opravy hřišť. Zdůvodnění „studenta“ Vozky, že jde o povinné vzdělávání, plave notně na vodě. Nezbývá, než se zeptat, co dělaly kontrolní orgány města Mostu a zda věnují daňoví poplatníci svému primátorovi 360 tisíc, nebo zda je budou požadovat zpět.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM poslankyně PSP ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…