Vostrá (KSČM): Výmluvy neplatí

13.02.2014 16:50

Česká republika je jednou z nejhezčích zemí Evropy. V poslední době se však někteří politici snaží vytvořit dojem, že jsme zemí, kde je zmanipulovaná policie i soudy.

Vostrá (KSČM): Výmluvy neplatí
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Lze pochopit, že expremiér Nečas se vehementně brání jakémukoli obvinění, nelze však pochopit, že obviňuje policii, státní zástupce i soudy z jednání, které někdo ovlivňuje. Bylo by dobré, aby si uvědomil, že jeho nepříliš šťastné výroky čtou i lidé v zahraničí a utvářejí si na Českou republiku názor. Mnohokrát jsme již zažili, že zahraničí varovalo před návštěvami České republiky. Teď již začínají probleskovat názory, že podnikat u nás je nutné vždy s největší opatrností. Korunu tomu nasazuje exprimátor Svoboda. Politik, který měl zachránit svou čistotou ODS a stát se na dlouhou dobu hlavní tváří pražské ODS. Nějak se to opět zvrtlo a trestní stíhání se stalo pro Svobodu smrtelnou ranou. Zdůvodňování, že to je pomsta lidí z ODS, tzv. staré party, za to, že chtěl odhalit jejich kšefty, je poněkud zcestné. Na výsluní pražské ODS ho totiž, jak říkají zasvěcení, vytáhl Tomáš Hrdlička. Duo Hrdlička, Svoboda fungovalo v pražské politice docela dlouho.

Bohužel s jídlem roste chuť a pýcha předchází pád. Každý z nás politiků by si měl uvědomit, že je pod zorným úhlem veřejnosti. Jak je vidět, sláva končí a exprimátor se bude zodpovídat a to nejen občanům, ale i se vší pravděpodobností soudu. Ponechme však na justici, ať rozhodne o vině, či nevině a nehledejme za tím politické procesy. Tak to opravdu není.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

10:04 Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotnictví.