Senát Parlamentu České republiky

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.12.2012 18:31:47

Pozvání na Vánoční výstavu v Senátu

Pozvání na Vánoční výstavu v Senátu

Vernisáž Vánoční výstavy se koná ve čtvrtek 6. prosince od 14.00 hodin v Trčkovské galerii Valdštejnského paláce, sídla Senátu Parlamentu ČR.

Již sedmý ročník Vánoční výstavy, kterou ve Výstavní síni Senátu pořádá Kancelář Senátu ve spolupráci se Spolkem českých betlemářů pod záštitou vedoucího Kanceláře Senátu Jiřího Ukleina, představí historické i současné betlémy především české provenience. Betlémy z různých materiálů od 19. století až po dnešek vystavují tvůrci, sběratelé i spolupracující instituce.

Výstava potrvá do 6. ledna 2013. Otevřena bude ve všední dny od 9 do 16 hodin, o víkendu a svátcích od 10 do 16 hodin, 24. prosince do 14.00 hodin. Vstup je zdarma.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama