ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.05.2017 22:02:00

ANO povede v Olomouckém kraji do voleb Faltýnek, krajský sněm podpořil Babiše

ANO povede v Olomouckém kraji do voleb Faltýnek, krajský sněm podpořil Babiše

Lídrem hnutí ANO 2011 za Olomoucký kraj pro letošní volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR je místopředseda hnutí a šéf poslaneckého klubu Jaroslav Faltýnek.

 Rozhodli o tom delegáti krajského sněmu hnutí, kteří zároveň schválili pořadí na dalších místech kandidátky a také jednomyslně vyjádřili podporu předsedovi hnutí Andreji Babišovi při řešení vládní krize.

Na prvních sedmi místech kandidátky jsou zastoupeny osobnosti ze všech regionů Olomouckého kraje. Dvojkou je hejtman Olomouckého kraje a poslanec Ladislav Okleštěk, jako třetí v pořadí kandiduje přerovský radní Petr Vrána. Ze čtvrtého místa se bude ucházet o hlasy voličů olomoucký zastupitel a náměstek ministra dopravy Milan Feranec, pětkou je radní Jeseníku Roman Kalous, na šestém místě kandiduje uničovská zastupitelka Jaromíra Lónová a sedmé místo patří šumperskému zastupiteli Martinu Janíčkovi.

„Velký počet radních a zastupitelů na naší kandidátce dokazuje, že ač jsme mladé hnutí, máme dost osobností, které úspěšně prošly volbami a dnes se zápalem pracují pro své obce a města. V žádném případě ale nejde o nějaké profesionální politiky. Naši kandidátku tvoří úspěšní podnikatelé, manažeři a také špičkoví pracovníci v mnoha profesích. Jejich cílem není v parlamentu politikařit, ale využít svých životních zkušeností a pracovat pro lidi,“ představil výběr kandidátů lídr Jaroslav Faltýnek.

Delegáti sněmu zároveň podpořili předsedu ANO 2011 Andreje Babiše a schválili usnesení, které podporuje kroky vedení hnutí k rychlému vyřešení krize uvnitř vládní koalice.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama