ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.07.2015 10:19:19

Kauza Rath je politickým procesem, vloženo podruhé

Kauza Rath je politickým procesem, vloženo podruhé

Vládní politické strany již mají "své hlídače" nebezpečných Parlamentních listů. Jakmile se objeví "závadný" článek, ihned neznámá osoba vkládá dotazy jeden za druhým, aby byl vytěsněn z titulu. Celkem 9x dotaz na sucho a můj článek byl pryč !

  0 0 1 231 1319 ALOIS SANDBACH 10 3 1547 14.0 Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

Kauza Rath je politickým procesem

Zásadní informace pro zahájení a vedení jeho stíhání, tedy naprosté detaily,  musel podat jen člen vedení ČSSD. Rath byl schopný a bylo jen otázkou času, kdy stane  v čele strany a oddělí plevel od zrna. Proto musel pryč.

Pokud Bohuslav “Emanuel” Sobotka opravdu něco umí, potom jsou to zákulisní likvidace stranických kolegů nebo oponentů. S úsměvem pracovníka jatek posílá na politickou smrt jednoho za druhým. K výkonu obvykle angažuje nevzdělané ochotníky, mezi nimiž kraluje absolvent základní školy, jeho poradce Svatopluk Bartík z Brna.  Ten získal funkci jen za to, že pomohl odstranit primátora Brna za ČSSD Romana Onderku, jinak člena vzpupné vnitrostranické opozice tvořené  Haškem a Tejcem. Roli Salačové sehrál nynější ministr vnitra Chovanec, jinak čestný muž kamarádící se s defraudantem a podvodníkem, jemuž poskytuje pomoc                a ochranu.

 Veřejnost se může těšit na pokračování soudního sporu, protože tentokráte Rath už určitě pustí pro koho ve skutečnosti byly peníze určeny.  Tedy pokud mu vedení ČSSD nenabídne opravdový balík a Rath si neřekne, že když už sedět za úplatek, tak ať se černá stranická pokladna pořádně prohne.

 JUDr. Ivo Kasal,

který se pokusil zopakovat postup Libora Gregora, nadiktoval brněnskému policistovi do protokolu podezření z trestné činnosti v řádech miliard, ale nedělo se vůbec nic. Nebyl politický zájem nechat zavřít kolegy a známé.

 předseda politické strany

ANTIBURSÍK – STOP EKOTERORU !

člen Aliance demokratických sil České republiky

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama