ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.07.2015 13:26:04

Silnější regulace LEGÁLNÍHO hazardu má v zahraničí velkou podporu. Podruhé

Silnější regulace LEGÁLNÍHO hazardu má v zahraničí velkou podporu. Podruhé

Americký provozovatel internetových kasin, financující Transparency International a "protihazardní" aktivisty, vítězí. Čeští LEGÁLNÍ provozovatelé sázkových her jsou vytlačováni. S nimi i miliardy, které posílají na sport a do veřejných rozpočtů

S hazardním hraním nezatočil v dějinách celého lidstva nikdo. Hrálo se a hrát bude. Je jen zapotřebí ponechat výtěžek v zemi, kde ho hráči vytvořili. To věděl Josef II., stejně jako komunisti. Jen Sobotka s Babišem transportují české peníze za hranice. Proč? 

VŠECHNA,  vládou včera odsouhlasená opatření k tzv. regulaci hazardu,  se ŽÁDNÝM ZPŮSOBEM nedotýkají omezení možnosti hraní na zahraničních serverech v rukou  amerického podnikatele, který  prostřednictvím svých otevřených fondů financuje Transparency International a tzv."protihazardní aktivisty". Jmenované subjekty prokazatelně nebojují proti HAZARDU, ale proti českým legálním provozovatelům sázkových her, kteří jsou jednotlivě dohledatelní ve vydaných povoleních, předkládají výpisy z rejstříků trestů, aktivně brání hraní osob pod 18 let věku, investovali na českém trhu miliardy, dávají pracovní příležitosti 60.000 osob a hlavně za 26 let provozu odevzdali miliardy do veřejných rozpočtů.  A co udělal  americký provozovatel internetových stránek nabízejících tvrdý hazard, proslavený svým útokem  na Bank of England a  ovlivňováním politického vývoje všude tam, kde na jeho peníze místní politici slyší ? Nic.  Jen investoval do české verze svých stránek, neplatí u nás daně, nedává pracovní příležitosti... Jen posílá peníze neziskovkám, které za mrzký peníz zajistí hráče zákazem hry v Česku. 

SMYSLEM NOVÉ PRÁVNÍ ÚPRAVY JE VYTLAČENÍ ČESKÝCH PROVOZOVATELŮ SÁZKOVÝCH HER Z TRHU A PŘECHOD  TISÍCŮ HRÁČŮ NA ZAHRANIČNÍ SEVERY MIMO EVROPSKOU UNII. 

Není to žádná smyšlenka, jedná se o  ověřitelné informace, které předáme  státnímu zástupci Jirátovi, aby se mohl "zakousnout" do pořádného sousta.Už poněkolikáté na PL opakuji:  v roce 2010 se v Praze konala náborová akce, jejímž cílem bylo získat osoby pro propagaci zahraničiních  webových stránek nabízejících tvrdý hazard. Následně  vznikly organizace Občané proti (ČESKÉMU LEGÁLNÍMU)  hazardu pod vedením Martina Svobody, gamblera, který byl ochoten převyprávět děj slovenské knihy Já, hráč do češtiny a přijmout nabídku pomlouvat a lhát. Následovaly spolky Brnění, Oživení apod. Hazard jako typické téma ochránců přírody  vytlačil ochranu přírody z programu  Zelených. Proč? Snad ne pro peníze? Proč Andera, Mírovského a jiné zelené tolik trápí sázkové hraní?  Položme si otázku. Z čeho vůbec Svoboda žije? Jak se dostal k audi A6, když mimo pomluv nedělá nic jiného než otevírá obálky od exekutorů?  Jak se stal kamarádem ministra vnitra Chovance?  A co další protagonista, gambler    ( dnes ve výkonut trestu za podvod sedící )  Petr Verosta, jinak kamarád Mravčíka a Vobořila, autor nejdůležitějších pasáží vládní zprávy o hazardu, za což byl  jimi i financován?  Jakou roli sehrál odsouzený podvodník v přípravě zásadního materiálu pro vládu této země? Kdo měl zájem na vytvoření "studie", která přesouvá hráče do zahraničí? Kdo vše financoval? Všechny verze vývoje této "studie"  pro vládu máme k dispozici. Obsahují odkazy na  "šetření", která vypracovávali studenti, "protihazardní" aktivisté a různí "experti", v nichž  se účelově zaměňují technické pojmy, manipuluje se s daty... K práci na tomto  materiálu jsem byl jako jediný autor odborných knih pozván také. Potřebovali nějaké alibi. Po několika návštěvách  Strakovy akademii jsem Vobořila s Mravčíkem písemně upozornil, že s podvody, jejichž cílem je omezit příjmy veřejných rozpočtů  nechci  mít nic společného. To poté, co jsem  ve stejném duchu vystoupil před desítkami přítomných na koláčkových dýcháncích jmenovaných aktérů pořádaných v sídle české vlády.Všechna tvrzení doložím orgánům činným v trestním řízení, kterým kompletní dokumentaci o způsobu přípravy podkladů cinknuté "důvodové zprávy " k zákonům o tzv. "hazardu" předám.  A proč to dělám? Protože mám podvodů dost, protože nesouhlasím s rozkrádáním ve velkém, protože chci,  aby byly peníze na  Klokánky, pro horníky a důchodce. A třeba i z loterií a jiných podobných her, pokud jsou lidé, kteří je chtějí s vědomím vlastního rizika, hrát. 
GAME OVER  
JUDr. Ivo Kasal, sběratel losů, autor knih "Losy", "Výherní automaty", "Kasina", od r. 1989 poradce v oboru loterií a jiných podobných her, jinak též předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama