Adam Zábranský

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • transparentnost
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.03.2020 22:08:00

Praha pronajme ubytovací jednotky záchranářům

Praha pronajme ubytovací jednotky záchranářům

Rada hl. m. Prahy dnes rozhodla o pronájmu 19 ubytovacích místností Zdravotnické záchranné službě hl. m. Prahy v prostorách ubytovny Strojírenská. Hlavní město tak pokračuje v podpoře potřebných profesí.

 Praha se dlouhodobě potýká s krizí cenově dostupného bydlení, která dopadá i na zaměstnance veřejného sektoru, bez kterých by město nemohlo fungovat. Proto se Praha rozhodla pronajmout záchranářům na dobu neurčitou celé páté patro ubytovny Strojírenská za cenu 60 Kč/m2.

„Jsem rád, že můžeme alespoň nějakým způsobem podpořit lidi, kteří vykonávají pro společnost důležité profese a stát je přitom neumí dostatečně finančně ohodnotit. Zaměstnanci operačního střediska pražské záchranky tak budou mít k dispozici cenově dostupné bydlení,“ uvádí radní pro oblast bydlení a transparentnosti Adam Zábranský.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama