Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.08.2021 13:06:00

Lízejte, než vám to Piráti zakážou. Já vám ji natočím, to uvidíte

Lízejte, než vám to Piráti zakážou. Já vám ji natočím, to uvidíte

Komentář na facebookovém profilu k předvolebnímu mítinku v Průhonicích.

 Už jste četli, jak Piráti vymýšleli ideologicky správnou zmrzlinu? Něco tak šíleného si snad nikdo z nás neumí představit. Řešili uhlíkovou stopu, kterou mají naše krávy, stejně jako všechny krávy světa, a za žádnou cenu nechtěli zmrzlinu z jejich mléka.

TAKŽE jsem se rozhodl, že MY budeme mít NAŠI klasickou českou vanilkovou a čokoládovou. Jednak jsou samozřejmě nejlepší a kromě toho jsou to moje nejoblíbenější.

Slibuju vám, že udělám všechno, aby nám je Piráti nezakázali. Podepíšu vám knížku a natočím vám super zmrzlinu. Všechny vás zvu. LÍZEJTE, NEŽ TO ZAKÁŽOU! Už tuto sobotu v Průhonicích na náměstí od 10 do 17 hodin. Budu rád, když přijdete!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama