Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.10.2013 12:35:51

Zabránili jsme nástupu levice s podporou KSČM a v režii Hradu

Zabránili jsme nástupu levice s podporou KSČM a v režii Hradu

Hnutí ANO o postupu při jednáních s parlamentními stranami

Ve středu 30. října se v 15.00 sejdou zvolení poslanci hnutí ANO a výbor hnutí (předsednictvo a předsedové krajských organizací), aby projednali další postup při vyjednávání se zástupci parlamentních stran.

Hnutí ANO dál sleduje především vývoj v ČSSD. Žádná jednání s touto stranou, ani s ostatními, které se po víkendových volbách dostaly do sněmovny, prozatím neproběhla.

„Jsme konstruktivní hnutí a budeme hledat řešení se zástupci ostatních parlamentních stran, které projeví o jednání zájem. Budeme jednotní a budeme dál trvat na plnění našeho programu. S účastí ve vládě nepočítáme. Nicméně naším hlavním příspěvkem pro naše voliče a všechny občany v těchto volbách je fakt, že jsme zabránili nástupu levice s podporou KSČM a v režii Hradu,“ říká předseda hnutí ANO Andrej Babiš.

Po jednání poslanců a výboru hnutí ANO proběhne v 17:00 v budově Centra pohybové medicíny (Pyšelská 4, Praha 4) krátký tiskový briefing, na němž zástupci hnutí představí své další kroky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama