Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.06.2016 11:28:34 - 1000sa

Pane Babiši, měl jste pravdu, koaliční smlouva byla porušena, řekl to v Událostech komentářích právník Svoboda

v odstavci o policii je napsáno BUDEME NAVRHOVAT, to znamená ti, kterých se koaliční smlouva týká a ti, kteří ji samozřejmě podepsali. Tudíž Chovanec lže a měl by se omluvit, ale on je tak arogantní, že nechá tajně zničit ÚOOZ a premiér mu mohl alespoň doporučit, ať smlouvu nepodepisuje do jeho návratu z Číny. Vydržte, krajské volby ukáží, na čí straně voliči jsou.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.06.2016 14:24:17 - Andrej Babiš
 Hezký den, děkuji Vám za podporu. Máte pravdu. Je to tam napsáno. Posílám Vám další citaci z koaliční smlouvy, ať vidíte kdo mluví pravdu. V koaliční smlouvě je jasně napsáno, že se nebudou rušit celorepublikové útvary: 11.1. Zachováme základní organizační strukturu PČR – policejní prezidium, celorepublikové útvary a 14 krajských policejních ředitelství. V případě neefektivního fungování navrhneme zřízení jedné organizační složky státu (1 0SS,) či úpravu současného systému v rámci PČR. Fakt nechápu, co tak zásadního spěchalo na podpisu té reorganizace. Nebo spíš chápu a je mi z toho zle. Je šílené, že se rozkládá nejúspěšnější protikorupční útvar v zemi. V minulosti se tak zásadní reorganizace policie vždy nejdříve řešily na vládní úrovni, následně na úrovni bezpečnostního výboru a až poté došlo k případnému schválení. Tato reorganizace nebyla nikdy členům vlády představena, a to ani na jednání Bezpečnostní rady vlády, nebyla konzultována se státními zástupci nebo neziskovými organizacemi, které se věnují bezpečnostní problematice. Pan Chovanec dostal pod svůj vliv poslední policejní útvar, který se bránil informovat své nadřízené o živých kauzách. Takže asi končí boj s korupcí v ČR. AB Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE