Bc. František Elfmark, DiS.

  • Piráti
  • Uherské Hradiště
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.03.2018 21:45:12

S březnovým oteplením začneme s úpravou záhonů před oc. ve Štěpnicích

S březnovým oteplením začneme s úpravou záhonů před oc. ve Štěpnicích

Začátkem toho měsíce započne úprava nevzhledného a veřejností často kritizovaného veřejného prostoru v okolí nákupního střediska na sídlišti Štěpnice se již během březnu dočká jednoho z prvních kroků ke zlepšení svého vzhledu.

 Pustíme se do úpravy místních záhonů a vysadí novou květinovou výzdobu.

Keřové výsadby v záhonech před nákupním centrem Albert na sídlišti Štěpnice už v současné době nevyhovují požadavkům na úpravu veřejného prostoru.  Z tohoto důvodu objednal odbor správy majetku města zpracování projektu regenerace této zeleně.

Při akci dojde k likvidaci esteticky nevyhovujících porostů a k jejich náhradě výsadbou suchomilných trvalek a okrasných trav. Plochy jednotlivých záhonů pak budou sjednoceny použitím drceného kameniva.

Projekt „Regenerace veřejné zeleně – záhony před Albertem – Uherské Hradiště“ zpracoval Atelier KÖNIG v listopadu 2017 a měl by být realizován v období od března do konce května letošního roku. V současné době probíhá výběrové řízení na dodavatele veřejné zakázky.

Celková regenerace veřejné zeleně na sídlišti Štěpnice začala v loňském roce první etapou, letos se uskutečňuje druhá. Při ní budou na celém sídlišti ošetřeny stromy i keře, část stromů je ze zdravotních důvodů navržena k odstranění, vysazeno bude až 64 nových stromů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama