Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2017 22:31:50

Senátor, který podvádí?

 Senátor, který podvádí?

Je možné, že senátor a zastupitel MČ Praha 11 je také člověk který podvádí? Podle všeho jde o úhel pohledu, protože hlasovat za sebe i za někoho jiného podle senátora Kosa není problém.

Člověk se stane senátorem, když zvítězí ve volbách do naší horní komory. Nepřísluší mi hodnotit, jaký morální profil mají současní senátoři. Ale jeden z nich ukázal, že se neštítí ničeho. Senátor Ladislav Kos, který je současně také zastupitelem MČ Praha 11, byl usvědčen z podvodu a porušení zákona. Na jednání Zastupitelstva MČ Praha 11, které se konalo 16. 2. 2017,  v hlasování č. 13 hlasoval senátor a zastupitel Ladislav Kos nejen za sebe, ale i za kolegyni ze stejného hnutí. Jeho první obrana, že nevěděl, co mačká, je veselá, následná replika, že takové hlasování není problém, protože by paní Zdeňková hlasovala stejně, jak za ní hlasoval on, je unikátní. Ale také neskutečně drzé. Jeho další vystupování a poučování dalších zastupitelů už je pak opravdu z říše snů. Místo aby se chycen u podvodu,  minimálně omluvil za své jednání, chová se jako by se nechumelilo. V normální společnosti by takový člověk rezignoval na své pozice, u pana Kosa je to jinak, on má jiná pravidla a co udělá on, není nikdy špatně. Možná překvapivé, určitě zvláštní, ale pro pana Kosa prostě norma, jeho norma. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama