Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.05.2016 20:45:30

Jak malost a nenávist porazili děti z MŠ a vyhnala jejich ředitelku.

Jak malost a nenávist porazili děti z MŠ a vyhnala jejich ředitelku.

Dlouholetá ředitelka Mateřské školy Blatenská a dvou detašovaných pracovišť paní Mgr. Jana Vaníčková skončila ve své funkci. Odchází pracovat na jinou Městskou část. Řekli byste, že to se někdy stává.

Na Jižním Městě k tomu byla dlouholetá oblíbená ředitelka doslova donucena chováním politiků. Radní Šárka Zdeňková rozpoutala doslova štvavou kampaň, které nakonec paní ředitelka podlehla a sama opustila místo, kde po mnoho let vykonávala skvělou práci, měli ji rádi děti, spokojena byla většina rodičů.

Nespokojena byla radní, do jejíž gesce školství ani nepatří. Nespočet auditů a kontrol, o které se radní Zdeňková zasloužila, nenašla dle dostupných informací pochybení. A tak přišel osobní nátlak. A radní Zdeňková za přispění svých kolegů z HPP11 dokonala dílo zkázy a dnes slaví úspěch.  Dle některých  informací bylo údajně poslední pomyslnou kapkou, kterou trpělivost paní ředitelky přetekla, osobní pohovor se starostou Štylerem.  Ten přijal jen ředitelku, bez její zástupkyně. Co se za zavřenými dveřmi dělo lze těžko prokázat. Závěr je ale jasný, ředitelka paní Vaníčková končí. Pro děti bohužel. Pro malost paní Zdeňkové výhra. Po nezvládnutí údržby zeleně, problémy se sněhem, nemizejících kamionech z Jižního Města a valícími se problémy s parkováním její první „úspěch“. Škoda, že ho odnesli děti a zaměstnanci Mateřské školky.

Jan Gabriel

člen zastupitelstva MČ Praha 11

Bez politické příslušnosti

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama