Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2018 20:22:37

Volby a sliby

Volby a sliby

Když procházím či projíždím Jižním Městem, musím samozřejmě i sledovat sliby, které na nás vykouknou z každé lampy, z většiny billboardů.

 A nedá mi to, abych nenapsal alespoň pár řádek. Když se člověk zamyslí, a stačí chvilka, musí ho některé sliby překvapit, některé snad i zaskočit. A hlavně si dle všeho někteří myslí, že občan Jižního Města si nepamatuje. Neslavná dvouletá éra HPP11 na radnici jako by nebyla. Toto hnutí neváhá slibovat pro svůj úspěch a svoji záchranu cokoli. Lidé, kteří pro řešení parkování, pro zákaz vjezdu kamionů, pro zeleň a pro dostavbu okruhu neudělali vůbec nic, nám dnes to samé slibují. Nevycházím z údivu. Lidé, kteří zpackali i připravenou rekonstrukci ZŠ Schulhoffova, nám slibují koupaliště. Ufff, to je už silná káva. Lidé, kteří žalovali na hl. m. Prahu  u Evropské komise ohledně dostavby okruhu a odvedení kamionů z Jižního Města, nám dnes slibují, že sem kamionům vjezd zakážou. O tom, že ještě v době, kdy v létě celkem pravidelně pršelo a na Jižním Městě stejně usychala zeleň, toho bylo napsáno už také hodně. Jen Praha 11 má senátora, který podváděl, a když nic jiného, ani se neomluvil, jen Praha 11 za éry těchto lidí připravovala plán na odtržení od Prahy. Důležité pro tuto skupinu lidí je, že se jim povedlo vyhnat jednu z nejlepších ředitelek MŠ, že se jim povedlo co nejdéle udržet parkoviště Gregorova v rukách jejich kamaráda a podporovatele. Hlavním bodem programu těchto lidí je nenávist, pomlouvání, zesměšňování kohokoli, kdo má jiný názor než oni. Prosím, až půjdeme všichni k volbám, zkusme na to myslet.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama