Bc. Marek Šnajdr

www.facebook.com/marek.snajdr
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.09.2010 15:52:29

Ministr Heger naboural koaliční spolupráci

Ministr Heger naboural koaliční spolupráci

Reakce na odvolání MUDr. Markéty Hellerové z postu náměstkyně pro zdravotní péči.

Považuji za nutné se vyjádřit a zásadně ohradit proti dnešnímu kroku ministra zdravotnictví Leoše Hegera, kterým odvolal z postu náměstkyně pro zdravotní péči MUDr. Markétu Hellerovou. Odvolaná náměstkyně Markéta Hellerová je nejen respektovaným odborníkem, ale rovněž reprezentantem nejsilnější koaliční strany - ODS - na resortu ministerstva zdravotnictví.

Tento krok proto považuji za nabourání koaliční spolupráce a důvěry, za jehož důsledky nese plnou zodpovědnost ministr Heger.

Důvody uváděné ministrem Hegerem považuji za lživé a prokazatelně vyvratitelné, neboť je-li uváděným důvodem odvolání paní doktorky Hellerové nečinnost ministerstva zdravotnictví v posledním období, pak osobou zodpovědnou za tento stav je nepochybně někdo jiný.

Marek Šnajdr
Místopředseda výboru pro zdravotnictví Poslanecká Sněmovna Parlamentu ČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama