Mgr. Robert Stržínek

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.02.2019 10:23:00

Plánuje se oprava průtahu městem ve směru na Rožnov

Plánuje se oprava průtahu městem ve směru na Rožnov

Téměř 1,5 km dlouhý úsek silnice I/35 na ulici Rožnovská projde v nejbližších letech rekonstrukcí.

14. února o tom zástupci Ředitelství silnic a dálnic informovali představitele valašskomeziříčské radnice, ČSAD, dopravního inspektorátu Policie ČR a starostku Krhové Kateřinu Halaštovou.
Podle Ředitelství silnic a dálnic, která silnici I/35 spravuje, je na ulici Rožnovská nedostatečná tloušťka asfaltového souvrství.  Proto je třeba tuto vrstvu odfrézovat a položit vrstvy o dvojnásobné tloušťce. V rámci prací budou rovněž obnoveny a doplněny uliční vpusti. Oprava se týká úseku od křižovatky s ulicí Záhumení po křižovatku s ulicí Solární.

„Silničáři plánují celou opravu rozložit do čtyř etap. Každá z nich by měla trvat zhruba jeden měsíc. Délka opravy je dána časově náročným technologickým postupem. Řidiči jedoucí od Rožnova do Valašského Meziříčí budou mít po celou dobu opravy zprůjezdněn jeden jízdní pruh. Objízdné trasy se plánují pro vozidla, která budou směřovat z města na Rožnov,“ konstatoval starosta Valašského Meziříčí Robert Stržínek.

V současné době se k celé akci zpracovává projektová dokumentace. Termín realizace zatím není přesně stanoven. Jisté je, že to nebude dříve než v roce 2021.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama