Bc. Stanislav Mackovík

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.08.2020 7:59:45

Starostové mají dvojí metr.

Starostové mají dvojí metr.

Starostové si za veřejné peníze si kupují popularitu. Média o jejich neúspěších mlčí.

 Starostové pro Liberecký kraj (SLK) z veřejného rozpočtu utrácí desítky milionů na reklamu kraje. V době, kdy současný hejtman Martin Půta seděl v opozici jako krajský zastupitel, tak sám vyčítal tehdejšímu vedení kraje výdaje na propagaci. Tehdy říkal: „Nevím, proč by měl kraj dávat tolik peněz na svou propagaci. Dokázal bych si představit částku menší.“

Když se stal Půta hejtmanem, tak se začalo za reklamu utrácet ještě více. Pokud se Půty někdo na vyhozené miliony zeptá, tak je schopen to veřejně zapírat. Nicméně - současné vedení kraje ,,vysálo" z veřejných peněz na svoji reklamu od roku 2013 do roku 2019 celkem 82,2 milionu korun. Jen za rok 2019 to byla částka ve výši 14,8 milionu Kč.

Současné vedení Libereckého kraje sice disponuje tikovým oddělením v rámci úřadu - ale zároveň si najalo agenturu, která se stará o mediální obraz starostů. 

Nedivme se, že mainstreamová média jsou ke starostům přítulná. Za takové peníze se negativní - respektive pravdivé články o současné práci SLK psát nikdy nebudou.

Média přehlížejí i pracovní nasazení současného poslance zvoleného z řad SLK/STAN za Liberecký kraj. Poslanec Petr Pávek má účast na hlasování v Poslanecké sněmovně jen na 50,6%. Pokud by se jednalo o poslance z řad KSČM , tak by se vedla mediální štvanice, že poslanec nepracuje a nechodí do práce. Nkdo by se neohlížel na důvody jeho nepřítomnosti při hlasování.U pana Pávka však tomu dobře placená média raději nevěnují pozornost. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama