ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.08.2018 15:43:46 - Jiřík58

Pane ministře,

Považujete se za dobrého ministra?Žádné dostavěné úseky dálnice,výběrové řízení na nového správce mýtného,prostě nic.Jediné v čem jste akční,je snaha vyhodit nejlepšího ředitele ČD v jejich historii.Chápu,že chcete pomoci panu Jančurovi a jeho Regiojetu,podpora ve volbách se nezapomíná,ale ČD je státní firma,je to majetek všech občanů,Regiojet patří jen panu Jančurovi.Vaše příprava ČD na liberalizaci zavání až příliš snahou o poškození národního dopravce.Německé i Rakouské státní dráhy si stát chrání.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.08.2018 12:20:16 - Dan Ťok

Dobrý den, mým cílem je, aby České dráhy uspěly v konkurenčním prostředí, které je čeká. Liberalizace železnice není můj vynález. Jedná se o dlouhodobou politiku EU. Podle tzv. IV. železničního balíčku bude od 1. ledna 2019  otevřen trh vnitrostátní železniční osobní dopravy. Chci, aby na to České dráhy byly připraveny, a nemyslím, že by jakkoli mohlo prospět jejich konkurenci. Zdraví DŤ