ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.04.2018 14:40:55 - lochan

Potřebuje být SPD „legitimizováno“ hnutím ANO?

Vážený pane ministře, nedávno jste prohlásil, že případná podpora vlády ze strany SPD by byla považována za legitimizaci tohoto hnutí. A u toho, že nechcete být. Myslíte si, že SPD bude legitimizováno teprve ve chvíli, kdy laskavě přijmete jeho velkorysou nabídku? Při vší úctě pane ministře, nemohu se zbavit pocitu, že SPD od Vás ani od hnutí ANO žádnou legitimizaci nepotřebuje. SPD ji totiž má, a to od voličů. A nemyslíte si, že poněkud plýtváte časem a příležitostmi k sestavení skutečně stabilní vlády? Potažmo důvěrou voličů?
Miloš Svoboda
Praha 5 - Stodůlky

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.04.2018 15:33:53 - Dan Ťok
Dobrý den, osobně ve stabilní vládu s podporou Tomia Okamury nevěřím. Práva voličů  SPD nijak nezpochybňuji, ale podpora tohoto hnutí vládě by znamenala pro hnutí ANO závazek podpořit i program SPD, o kterém jsem přesvědčen, že je nesmyslný a jeho realizace by poškodila naši zem. Moje právo je se na tom nepodílet. DŤ