David Pražák

  • ANO 2011
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.11.2022 17:43:00

Ze společnosti se vytrácí respekt a úcta k druhým

Ze společnosti se vytrácí respekt a úcta k druhým

Komentář na facebookovém profilu ke stavu naší společnosti.

 Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého!

Vloni jsem to 17. listopadu použil v souvislosti s Covidem, letos máme v Evropě nesmyslnou válku, kterou vede Rusko proti Ukrajině…

Náš národ moc dobře ví, co to je nesvoboda, stačí se ohlédnout do minulého století. Sametová revoluce byla malým zázrakem. Získali jsme svobodu zpět a stát fungující na demokratických hodnotách.

Jak jsme na tom dnes, 33 let poté? 

Trochu se mi zdá, že si tu SVOBODU každý ohýbá, jak potřebuje. Ze společnosti se vytrácí respekt a úcta k druhým, obzvlášť v online světě.

O to důležitější je, abychom se dnes zastavili a připomněli si listopadové události nejen z roku 1989, ale také 1939, a také všechno to, co jim předcházelo a co po nich následovalo!

Ať mír dál zůstává s touto krajinou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama