Jana Maláčová

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.06.2021 18:08:00

ČSSD se za obyčejné lidi vždycky postaví

ČSSD se za obyčejné lidi vždycky postaví

Komentář na facebookovém profilu k jednání opozice a ČSSD.

Není nad pozorné fanoušky! Jeden mi po právu napsal: TOP 09 se cuká se zmrazením platů ústavních činitelů, ale 300 korun nad rámec valorizace pro důchodce jí přijde jako nehorázné zadlužování dětí našich dětí. Ten pán má pravdu!

Je cosi shnilého ve státě českém. Naštěstí je tu pořád sociální demokracie, která nespravedlnosti páchané na obyčejných lidech neskousne. Už minulý rok jsem navrhovala snížení platů politiků, potázala jsem se ale s výsměchem. Nevadí. Podpořila jsem alespoň zmrazení, které prošlo a inspirovala jsem pana premiéra, který si vzal zmrazení platů politiků za své v letošním roce. Dnes o tom budeme jednat na vládě. Tak hurá!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama