Jana Maláčová

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.06.2021 5:34:00

Za covid nesmí zaplatit střední třída

Za covid nesmí zaplatit střední třída

Komentář na facebookovém profilu k řešení deficitu státního rozpočtu

 Hnutí ANO a ODS nám zrušením superhrubé mzdy zasekli 130 miliardovou sekeru ve státním rozpočtu. Jsou z nás “jedineční borci”, kteří během covidu rozdávali dárečky těm nejbohatším. Kompletní zúčtování covid nákladů nám ale ukážou podzimní volby.

ČSSD si takhle férově fungující zemi, která má za sebou galeje, nepředstavuje. Všechno stojí a padá s lidmi. A do lidí musíme investovat a starat se o ně. Pomoc a ochrana obyvatel je základem kvalitního žití i úspěšného zvládnutí jakékoliv krize. Sociální demokracie chce stát, který poskytuje kvalitní veřejné služby a dokáže zajistit důstojný život všem, kteří pracují nebo jsou v zasloužené důchodu.

Musíme vybudovat silnou a ekonomicky stabilní zemi, ve které se na veřejných službách podílejí všichni spravedlivým dílem. Nové daňové výnosy nesmí pocházet z kapes střední třídy, ale těch, kteří díky pracující většině vytvářeli ohromné zisky. Víme, jak na SPRAVEDLIVOU ZEMI A BEZPEČNOU BUDOUCNOST, a chceme v tom jet s vámi.

Více o programu si můžete přečíst ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama