Jana Maláčová

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2021 7:46:00

Zatím pouze kritizovali…

Zatím pouze kritizovali…

Komentář na facebookovém profilu k nové vládě

Podzim je definitivně tu a příroda hraje všemi barvami! V Sobotu jsme byli s rodinou na Třeboňsku a v neděli na procházce po Vyšehradě. Podzim je vůbec moje nejoblíbenější období. Je to čas dlouhých procházek, teplých polévek a příjemných večerů s knížkou.

Hodně se mě ptáte, jak budu pokračovat dál. Co se týče sociální demokracie, zítra máme první Předsednictvo po volbách a očekávám, že si vše vyříkáme. Potom vám vše napíšu.

Co se týče mého ministrování, nová pětikoaliční vláda musí převzít odpovědnost co nejdříve, v řádu dnů po 8. listopadu (ustanovení nové Sněmovny). I když mě to děsí... Zatím pouze kritizovali a sváděli vše na nás, slibovali nereálné věci. A tento týden byl malou ochutnávkou – paní Pekarová Adamová a pan Válek ukázali, že nemají žádný recept proti pandemii a neznají ani základní postupy. Piráti se také nepředvedli. Zejména paní Richterová, která kritizovala každý můj krok, dala raději přednost Sněmovně - mnohem méně práce za stejné peníze. Pan Skopeček z ODS zcela zjevně neumí počítat a stále nepřiznal, kde chtějí poškrtat těch 125 miliard. Stále také nevíme, kdo bude mým nástupcem na Ministerstvu práce a sociálních věcí a komu mám začít předávat agendu. Ale ministerstvo je konsolidované a za ty tři roky se nám toho povedlo udělat pro lidi opravdu mnoho. Teď pracujeme na tom, aby lidem, kterým nechutně zdražili energie nebo jim hrozí propouštění kvůli krizi automobilového průmyslu, stát pomohl.

V každém případě já se těším na novou životní etapu, protože vždy když něco končí, tak také něco nového začíná.

Vaše Jana Maláčová

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama