ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.02.2016 13:55:25

TROJSKÝ KŮŇ TAŽENÝ PŘEDNÍMI ČINITELI EU UŽ PŘIJEL, DALŠÍ VĚTŠÍ MÁ STÁT NAŠE DANĚ

TROJSKÝ KŮŇ TAŽENÝ PŘEDNÍMI ČINITELI EU UŽ PŘIJEL, DALŠÍ VĚTŠÍ MÁ STÁT NAŠE DANĚ

Po vyslechnutí zpráv ze summitu EU k imigraci jsem nabyl dojmu, že se předseda Evropské komise pomátl na mysli. V opačném případě je neschopen racionální úvahy o svých slovech, která přednesl ve svém příspěvku, aniž by domyslel jejich dopad.

Nevěříc svým uším jsem dnes vyslechl zprávu předsedy Evropské komise Jaena-Claude Junckera!! Vážení občané, tento pán, který je jedním z vrcholných činovníků EU vyzval politiky EU k tomu, aby se Evropská unie "INTELIGENTNĚ" (to slovo si zapamatujte) dohodla s Tureckem na zachytávání imigrantů a extrémistů na vlastním území tj. v Turecku. K tomu má EU Turecku poskytnou maximální pomoc a to jak politickou, tak především finanční. Následně má EU Turecko odměnit. Tato neopatrná a nebezpečná slova lze přeložit následně:

1.       V důsledku této rétoriky předsedy EK budou naše daně sloužit k vybudování imigračních záchytných táborů v Turecku a následně k jejich chodu a obživě jejich obyvatel. Doba, po kterou v nich budou imigranti drženi, je ohraničena časem dokud nenabydou tureckého občanství, případně do doby, kdy obdrží statut uprchlíka. 

2.       Turecko má být za tuto „pomoc“ Evropě odměněno!!!!!! (dostane zaplaceno a ještě má být odměněno!!!!!)  Také přeji všem našim občanům výplatu a k tomu ještě odměnu, že vůbec za takových legislativních podmínek ještě chodí pracovat, ale co nám zbývá, že ???? To však není hlavní poita jeho návrhu odměny Turecku. Teď ta inteligence!!!, ta je tato:

TURECKO MÁ DOSTAT ZA ODMĚNU MOŽNOST BEZVÍZOVÉHO STYKU SE STÁTY EU. PŘELOŽENO DO ČEŠTINY TZN., ŽE NAPŘED SI IMIGRANTY PŘIPRAVÍME DO LÁGRŮ V TURECKU ZA NAŠE DANĚ A POTOM JIM ODPUSTÍME VÍZA PŘED JEJICH DEPORTACÍ DO EVROPY A OPĚT ZA NAŠE PENÍZE JIM JEŠTĚ VYSTAVÍME LETENKY NA EVROPSKÁ LETIŠTĚ, KAM PŘICESTUJÍ BEZ VÍZ, KONTROL A PROBLÉMŮ!!!!!!!  TO JE ZRADA EVROPSKÝCH HODNOT A ZRADA, NA JEJÍMŽ ZÁKLADĚ BY MĚL PŘEDSEDA EK OKAMŽITĚ REZIGNOVAT NA SVOJI FUNKCI.

JAK PROSTÉ, ALE JAK HLOUPÉ, NIKOLI INTELIGENTNÍ!!!!!

EVROPANÉ!  SPOLUOBČANÉ!  PATRIOTI!   EVROPU NEDÁME, PRYČ S TAKOVÝM VEDENÍM EU, KTERÉ NÁS OKLIKOU ZAPRODÁVÁ !!!!!  PŘEDSEDO EK STYĎTE SE!!!!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama