ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.03.2017 17:57:43

Zase do černého

Zase do černého

Tak a teď kde je pravda?

Níže ukládám odkaz na další článek k českým nemocnicím. Svým posledním příspěvkem jsem se trefil do černého.  

http://archiv.ihned.cz/c1-65649110-nemocnice-lakaji-miliardare-penta-koupila-jednu-z-nejvetsich-skupin-zajem-o-dalsi-maji-cinane-nebo-majitel-zbrojovky?utm_source=centrumHP&utm_medium=financebox&utm_content=recombee1&utm_term=position-3

Jak dlouho si necháme všechno tohle rozkrádání majetku a našich daní miliardáři líbit? Nejsem socialista, ale naše daně by měli sloužit k tomu, aby nám občanům stát poskytoval špičkové služby a péči. Aby tu bylo vše jak v pohádkové vesničce. Aby se tu dobře žilo našim rodinám, dětem, dobře pracovalo, podnikalo, trávilo stáří a důchod nebyl almužnou na přežití a věda a výzkum přinášely poznatky posouvající naši společnost v péči o člověka, o jeho znalosti a zdraví. Takto akorát děláme otroky těm, kteří si tu privatizují státní rozpočty a daně přesouvají do svých kapes.

Pěkný den všem.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama