ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.01.2017 12:26:39

Znásilněná Evropa, evropský terorista č. 1 COREPER, Rada EU a Evropská komise

Znásilněná Evropa, evropský terorista č. 1 COREPER, Rada EU a Evropská komise

Američané pochopili, že si nechat politiky kálet na hlavu do nekonečna nelze. Kdy to pochopíme MY-Evropané?

Znáte ten pocit méněcennosti, studu, ponížení své osobnosti, když Vám celník na letišti prošacuje všechno i spoďáry? Když je to málo, tak se musíte zout a sundat ponožky. Zabaví Vám základní potraviny jako je voda, něco na zub, nebo musíte vyhodit opomenutý dárek v příručním zavazadle od svých nejbližších, který Vám darovali, ... ovšem je to třeba zapalovač na cigarety, a ten je vyloučen z přepravy. Musíte se s ním chtě, nechtě :-) rozloučit pokud nechcete zmeškat let. Tak vysoko jsme dotáhli demokracii ve vyspělých evropských zemích. Vše podle nařízení Rady EU pro blaho naše, nás Evropanů a především k naší bezpečnosti a boji proti terorismu. ....... Prý!? Dlouhou dobu jsem o tom chtěl napsat a po shlédnutí videa dole se přidávám. Věřím, že je nás daleko víc co si přejí změnu, nás obyčejných, s rozumem v hrsti lidsky uvažujících, než vrcholných politiků, kteří za tohle všechno mohou.

Jak je možné, že více než 17 let k nám do Evropy míří miliony uprchlíků pod falešnými pasy, v autech s tureckou SPZ, nebo SPZ německou, italskou či rakouskou? V posledních letech sem přišla lavina běženců nikoli v autech a tajně, ale zcela legálně a bez dokladů!! Slepá, hluchá, ne však mlčenlivá Rada EU nás vyzývá k jejich milé mu přijetí!!!

Někde je systémová chyba, ... a velká!! Evropan se zouvá ve vlastním obývacím pokoji a "běženec" bez dokladů mu spí beztrestně a bez povšimnutí v ložnici.  .......rozumíte tomu ???? Takto to chceme? My, všichni Evropané? To je budoucnost našich dětí, které vychováváme k tomu, aby se o nás ve stáří postaraly a měly bezstarostnou budoucnost??? NE, TAKTO TO DÁL NEJDE!

Evropské národy zde ve svých, již ne suverénních, státech žijící po tisíciletí se musí sjednotit na úplně jiné, nové platformě vzájemného soužití, než na té, kterou nám denně prostřednictvím médií nafukují hlavu evropští byrokraté. Nové a to nade vší pochybnost jediné a základní soužití musí být založeno na vzájemném uznání pestrosti národních tradic, zvyků, kultury, hospodaření a smýšlení jednotlivých tradičních "Evropských národů".

Zažalujme proto zrádce, korytáře a populisty sedící v teploučku - Radu Evropské unie a COREPER (https://cs.wikipedia.org/wiki/Rada_Evropsk%C3%A9_unie) za zradu, násilí a netrestanou genocidu páchanou na evropských  obyvatelích, na upírání jim jejich základních lidských práv a svobod, za omezování jejich soukromí, za neochránění domova - hranic našeho společenství.

Založme novou občanskou evropskou společnost - "Evropské národy", která bude respektovat "cizinu", její zvyky v jejich zemích, nebude se politicky, ani vojensky a zpravodajsky vměšovat do řešení jejich problémů, ale bude pevně hájit a zachovávat hranice a tradice Evropy a jejich obyvatel, tak jak je po tisíciletí tvrdou prací, vírou a umem vytvářeli naši předkové a nám je s upřímným odkazem a prosbou o jejich rozvíjení pro další generace předali. Proto souhlasím s panem Orbánem, panem Hoferem a dalšími evropskými národními politiky i panem Markovem, kteří chtějí jen to tradiční a místní, nejlepší pro své občany a nejsou shrbeni před štrasbursko-bruselskými byrokraty. Pojďme k volbám a pojďme vyměnit tu shnilou strukturu ovlivněnou nadnárodními zájmy, lobbisty a bankovní korupcí. Chci pro své děti a vnoučata lepší a opravdu bezpečnou budoucnost, chci proto i pracovat a prosadit se politicky s Vámi komu to také není lhostejné. Jdu do toho. Půjdete se mnou, bude nás víc? Volby jsou letos na podzim :-)

video přiloženo.

https://player.vimeo.com/video/189994663

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama