František Kopřiva

Profil není spravován mnou. Dotazy můžete psát mailem.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.07.2018 15:15:42 - Zach12

Střední Čechy

Dobrý den, podle mě jsou průzkumy preferencí stejně přesné, jako předpověď počasí. Spíš by mě zajímalo, jak silní se cítíte ve středních čechách? Vím, že jsou volby až za rok, ale to není tak dlouhá doba. A ODS, ČSSD a nyní ANO kraj podle mě neřídí vůbec trasparentně a všem jde jen o vlastní zájmy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.07.2018 11:15:28 - František Kopřiva
 Dobrý den,

s průzkumy to je samozřejmě těžké, to víme všichni. No těžko mít nyní odhady pro současnou podporu v kraji, nicméně doufáme, že 2020 při volbách do krajských zastupitelstvech bude dostatečně vidět naše práce v Sněmovně i na komunální úrovni (jestli se letošní komunální volby povedou), a jestli budeme zvládat i místní i vysokou politikum, pak důvěru do krajů snad nebude těžké získat.
Ale konkrétní čísla si nedovolím tipovat, na to je to až moc za dlouho, ale zejména jestli dokážeme ukázat, že jde politika dělat i otevřeně a transparentně, tak pak bude vidět, že to jde i Pirátsky.