Hnutí O co jim jde?!

Stále se ptáme o co jim jde?!
  • OCJJ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.11.2015 18:07:48

Trafikant

Trafikant

Dlouhodobě upozorňujeme na podivná výběrová řízení, která jsou městskými organizacemi vypisována tak tajně, že politici z vedení města se na nás obraceli s žádostí o zdroj.

Dlouhodobě upozorňujeme na podivná výběrová řízení, která jsou městskými organizacemi vypisována tak tajně, že politici z vedení města se na nás obraceli s žádostí o zdroj. V koutku duše jsme si přáli, aby se drby nepotvrdili a v případě KV City Centra přišel na danou pozici šikovný a kvalifikovaný pracovník. Přání vyslyšena nebyla... 

Sociální demokraté na svém „dobytém území" v podobě KV City Centra, které má na starost Rolavu, Letní kino a městské trhy, budují obranný val v podobě bývalého šéfa KSO Zdeňka Vikora, který bude mít nově na starost dramaturgii volnočasových aktivit společnosti. A to všechno za minimálně 330.000 korun, které bude nový zaměstnanec ročně stát. Nezdá se to jako příliš vysoká suma, ale je potřeba si uvědomit, že tato částka stačí na uspokojení 13 % žadatelů pro kulturní granty. Jinými slovy, takřka měsíc a půl kulturních a společenských aktivit města je nyní vyhozeno oknem. Volnočasové a kulturní aktivity zvládala organizace velmi kvalitně i v současném složení. Nabídku samotného KV City doplňovali městští úředníci a i další organizátoři, pro které byla zejména Rolava velmi žádaným místem pro různé koncerty. Vikor se navíc „proslavil" svým působením v KSO, které vyeskalovalo až do jeho údajného napadení od flétnistky. Veřejným tajemstvím je Vikorova blízkost k ČSSD. Proto také byla vytvořena tato nová trafika, aby saturovala dalšího oranžového příznivce. Nechceme se pouštět do spekulací a konspiračních teorií, ale je jasné, že instalací problémového zaměstnance na nové místo se v symfonickém orchestru značně vyčistí vzduch. A právě za situaci v KSO byli často primátor Petr Kulhánek s náměstkem Jiřím Klsákem kritizováni.

Problém je nyní vyřešen...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama