Ing. Adam Rykala

  • SOCDEM
  • Ostrava-Jih
  • radní městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.03.2010 11:21:41

Petr Kajnar povede ČSSD v Ostravě do komunálních voleb

Petr Kajnar povede ČSSD v Ostravě do komunálních voleb

Delegáti ostravské městské konference ČSSD, která se konala ve čtvrtek večer, jednoznačně potvrdili primátora Ostravy Petra Kajnara jako lídra kandidátní listiny pro podzimní komunální volby. Petr Kajnar získal 98 ze 107 možných hlasů.

Účastníci konference schválili také kompletní kandidátní listinu. Dvojkou na kandidátce je systémový analytik Pavel Planka, třetí místo obsadila zdravotní sestra a zastupitelka městského obvodu Ostrava-Jih Eva Petrášková, čtvrtým je starosta městského obvodu Poruba Lumír Palyza a pátým je technik a zastupitel městského obvodu Radvanice a Bartovice Aleš Boháč.  „Jsem přesvědčen, že máme kandidátku složenou dobře a vyváženě. Všichni naši kandidáti jsou profesionálové a odborníci ve svých profesích a jsem přesvědčen, že společně dosáhneme naplnění našeho hesla "ČSSD pro lepší život v Ostravě,“ uvedl předseda ČSSD Ostrava Miroslav Novák.

Pro Kajnara je pozice volebního lídra velkým závazkem. "Chceme volby vyhrát a potom posunout Ostravu zase dál. ČSSD se podílí na vedení města Ostravy, zanechali jsme za sebou velký kus práce a nesmazatelnou stopu. Budu usilovat o to, abychom pokračovali v nastoleném trendu," slíbil Kajnar.

Jedním z hlavních témat programu sociální demokracie bude boj s znečištěným ovzduším. "Chceme učinit Ostravu atrkativnější pro její obyvatele i pro investory. Čeká nás velká zodpovědnost za Ostravu dnešní i budoucí," řekl Petr Kajnar.

Kandidátní listina ČSSD v Ostravě pro podzimní komunální volby obsahuje mimo jiné mnoho mladých kandidátů, což přivítal místopředseda ostravské sociální demokracie Adam Rykala. „Rozhodli jsme se jít do komunálních voleb s týmem mladých lidí, které jsme doplnili o zkušené zastupitele z ostravských obvodů. Věřím, že toto spojení mládí a zkušeností posune naše město zase o krok blíž k tomu, aby se nám v našem městě žilo lépe. Zároveň tak dáváme jasně najevo, že nám nejde pouze o jedny volby, ale o budoucnost Ostravy. Primátor Kajnar bude mít kolem sebe skvělý tým,“ řekl Rykala.





Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama