Ing. Aleš Hodina, dr. h. c.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.05.2014 14:02:05

Zneužití ministerstva práce a sociálních věcí

Zneužití ministerstva práce a sociálních věcí

Na facebookové stránce feministky (a toho času také ministryně práce a sociálních věcí) Michaely Marksové-Tominové se v úterý odpoledne objevil obrázek.

To, co je na něm napsané, může být soukromým názorem paní ministryně. Budiž, na to má právo. Už jsme si zvykli, že různí levičáci, multikulturalisté, feministé a další podobná hnutí nazývají své názorové odpůrce z pravé strany politického spektra fašisty. Máme svobodu projevu, ať tedy platí (pokud bude platit stejně i pro druhou stranu).

Co však nelze tolerovat, je zneužití loga Ministerstva práce a sociálních věcí pod politickou agitkou. Jakým právem sem umístila tato feministka logo státního úřadu jí dočasně propůjčeného, který se má zabývat zcela jinými věcmi než politickým bojem? Jak mají lidé věřit, že ministerstvo bude dobře dělat svou práci ve prospěch občanů a ne ve prospěch ideologických zájmů paní ministryně?

Nebo tu opět levice pozvolna začíná působit jako státostrana, kde názor strany a státu je jedno a totéž?

Teprve ve čtvrtek večer (dva dny od zveřejnění mého článku o faux pas paní ministryně) se na jejím facebooku objevilo přiznání, že tento post byl "nevhodný" a už se to prý nebude opakovat. Že by se při tom omluvila, to ani náhodou...

Publikováno 27.5.2014 na blogu autora, aktualizováno


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama