Ing. Aleš Hodina, dr. h. c.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.12.2017 22:02:44

Vánoční setkání a vzpomínka na děti

Vánoční setkání a vzpomínka na děti

I letos se sejdeme o Vánocích, abychom připomenuli, že ne všichni rodiče mohou slavit tyto největší svátky se svými dětmi.

 Vzpomeneme na děti, kterým jeden z jejich rodičů brání být s druhým rodičem a jeho rodinou. Vzpomeneme i na ty, které byly z nejrůznějších důvodů odebrány oběma rodičům a tráví Vánoce v dětských domovech nebo u pěstounů.

Za děti, které se rodičům nebo i prarodičům úplně odcizily a jako by tak odešly z jejich světa, zapálíme svíčky. Podle odborných odhadů u nás každým rokem 6000 dětí postihne syndrom zavržení rodiče. Pokud toto zažíváte, vezměte si s sebou svíčky, ale i fotografie svých dětí nebo vnoučat.

Uvítáme účast i všech ostatních, kterých se podobné problémy nedotkly. Ale záleží jim na rodinných vztazích a chtějí podpořit, aby děti mohly být se svými rodiči a rodiče se svými dětmi. Věříme, že budeme-li tyto věci připomínat, aby se k nim společnost neobracela zády, bude přece jen o něco těžší do rodinných vazeb zasahovat a ničit je.

Po skončení akce chystáme pro osamělé rodiče a prarodiče ještě krátké posezení.

Sejdeme se na Štědrý den ve 13:30 na Václavském náměstí v Praze u pomníku svatého Václava.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama