Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.06.2021 22:09:00

Česká televize opět ovlivňuje volby

Česká televize opět ovlivňuje volby

Komentář na facebookovém profilu k cílenému ovlivňování předvolební kampaně

 Předně rezoluce EP je deklarativní a politická. Pokud nerozhodne soud, tak se AB bude stále tvářit, že je mu ubližováno a že vše je zpolitizováno. Problémem je, že mu to věří téměř 30% voličů. Problém je také bezzubost zákona o střetu zájmů.

V USA "odhalily" velkou nespravedlnost v placení daní u těch nejbohatších. Nedejte si namluvit, že o tom americký FÚ či americký prezident nevědí. Zahájené vyšetřování úniku informací to jenom potvrzují.Ale podobná nespravedlnost existuje i v naší zemi. Budou mít politici konečně odvahu tohle změnit...

Opět ČT ovlivňuje volby. Tentokrát podporuje Přísahu bývalé expolicisty. Již ukazují, že hlasy pro ni nejsou ztracené. Kdy konečně se zjedná náprava, vždyť tohle se opakuje před každými sněmovními volbami. Ještě štěstí, že lidé nejsou hloupí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama