Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.12.2019 21:56:00

Člověk nikdy neví, jak se Ústavní soud ČR zachová

Člověk nikdy neví, jak se Ústavní soud ČR zachová

Komentář na facebookovém profilu k stížnosti KDU-ČSL kvůli rozhodnutí o rodičovském příspěvku

 KDU-ČSL hodlá podat k Ústavnímu soudu ČR stížnost, že přijetím zákona o zvýšení rodičovského příspěvku, byly poškozeny práva některých rodičů. Osobně mohu souhlasit s tím, že se dalo navýšení rodičovské pojmout jinak a také, že se scházející finance mohly ve státním rozpočtu nalézt.

Přesto varuji podávat tuto ústavní stížnost, protože člověk nikdy neví, jak se Ústavní soud ČR zachová. Také se může stát, že se pozastaví navýšení rodičovské a pak tyto důsledky by měla nést na svých bedrech Lidová strana.

Nehledě na skutečnost, že se v posledních letech stává ústavní soud třetí komorou parlamentu, což odporuje Ústavě České republiky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama