Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2020 10:57:25

Co to je potravinová soběstačnost?

Co to je potravinová soběstačnost?

Podporuji svým osobním příkladem soběstačnost našich potravin. Podle méh názoru by měl každý politik jít svým, alespoň malým příkladem, že to, co tvrdí, také činí.

Mnoho poliitků se dnes zaklíná potravinovou soběstačností. Je to nejen módní a také to přináší politické body. Problémem je, jaká je u nich realita. Já za sebe mohu říci, že sám jdu příkladem pro ostatní. Již 30 let mám malou zahrádku, kde se snažím vyspěstovat zeleninu a ovoce. Zároveň kromě tolik nutného pohybu mám kladný vztah k přírodě a zahrádkáři ke zlepšování životního prostředí významně příspívají. Vždyť každý si dovede představit, jaký úhor či dokonce skládky byly prachpůvodně na místech současných zahrádek. A přiložená fotografie ukazuje, jak si představuji osobní přínos k soběstačnosti našich domácích potravin.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama