Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2021 5:57:49

Den české státnosti v Uherském Hradišti

Den české státnosti v Uherském Hradišti

Po roce, kdy velmi špatné počasí překazilo každoroční akci sociální demokracie, se uskuteční Den české státnosti - Den pro rodinu v Uherském Hradišti na Masarykově náměstí od 9 hodin. Snad se počasí umoudří.

 SHOW TEAM PÁJI CHABIČOVSKÉHO OPĚT MÍŘÍ NA TRADIČNÍ OSLAVU DNE ČESKÉ STÁTNOSTI DO UHERSKÉHO HRADIŠTĚ

 (28.9.2021, od 9:00, Uh. Hradiště-Masarykovo náměstí)

 Tradiční a hojně navštěvovanou akcí pro rodiny s dětmi, v rámci které si v Uherském Hradišti na Masarykově náměstí každý rok 28. září připomínáme Den české státnosti, letos připadá na poslední zářijové úterý.

 Jelikož celý název této oblíbené akce je Den české státnosti – Den pro rodinu, tak také letos již od 9:00 hod. dopoledne pořadatelé akce zajistili zábavný program pro děti a pozvali sem hradišťského rodáka, dětského baviče Páju Chabičovského s kompletním jeho show teamem, jenž hned jak to epidemiologická situace umožnila, po celé léto i letos byli součástí všech žádaných festivalů, dětských dnů městských a dalších oblíbených akcí pro děti nejen v rámci země české, ale i na sousedním Slovensku.  Takže se děti mohou těšit na spoustu legrace, soutěžení, nové písničky pro děti v podání absolventky hradišťské ZŠ Unesco, populární Kateřiny Kačule Pokorné, po jejímž boku vždy účinkuje, stejně jako na TikToku, i její sestra Síma, ale také jejich mámu Gábinku Bublinku-jak paní Pokornou děti přezdívají, s nimiž účinkuje v neposlední řadě také hradišťák Martin Poláček a to v roli kouzelníka. Pro děti je také připraveno malování na obličej, dětské třpytivé tetování, balónky plněné héliem, ale hlavně si budou moci užít velkou nafukovací prolézací dráhu, která bude po celé dopoledne zcela zdarma.

 Mají Vaše děti rády Hello Kitty? Milují Skye z Tlapkové patroly? Tak si tuto akcičku nesmíte nechat ujít, jelikož tyto dvě postavičky se premiérově představí hradišťskému publiku právě 28. září po 9:00 v Uh. Hradišti na Masarykově náměstí.

 Tradici pořádání tohoto Dne pro rodinu při oslavě Dne české státnosti založil někdejší poslanec parlamentu ČR, Ing. Antonín Seďa, letitý člen místní organizace ČSSD, která roky akci pořádala, a to bez ohledu na to, zda se blíží volby, či předvolební akce jiných jsou ještě v nedohlednu. Jde o setkání přátel a kamarádů, rodin s dětmi, a to bez ohledu na politickou příslušnost. Jen loni tato akce měla komornější provedení, to s ohledem na danou situaci. Letos se tato akce koná pod záštitou poslankyně parlamentu ČR, a to PaedDr. Aleny Gajdůškové.

Jelikož doba není lehká, pořadatelé i účinkující prosí: zvěte, sdílejte, šiřte informace k této akci, přijďte a bavte se - pomůžete tak zachovat tradici a podpoříte kulturu….

 Pro naladění na tuto akcičku připojujeme toto pozvánkové video: https://fb.watch/82_jXNVsDp/

 Více informací na f: Kateřina KAČULE Pokorná, f: BAMBINOparty cz, písničky pro děti najdete na YouTube: Kateřina Pokorná, účinkující sestry si děti také oblíbily na TikToku: Kacule_a_Sima

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama