Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2020 10:45:00

Koronavirus zastavil v naší zemi vše

Koronavirus zastavil v naší zemi vše

Komentář na facebookovém profilu k opatřením proti nákaze koronavirem.

On-line informování našimi sdělovacími prostředky není úplně to, co bych považoval za potřebné. Daleko potřebnější jsou rady, jak se chovat v rámci prevence či v okamžiku, kdy potřebuji lékařskou pomoc. Ukazuje se totiž, že pokud premiér země pojme pandemii jako své a ministrů za ANO 2011 PR, pak se nemůžeme divit ani sdělovacím prostředkům, pro které je každodení tisková konference po zasedání Bezpečnostní rady státu tou nejdůležitější událostí dne.

Svojí "koronavirovou aktivitou" předseda vlády zastínil jakýkoliv jiný problém země či jakoukoliv iniciativu jiných politiků a politikcých stran. Vždyť když nejde o život jde o ...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama