Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.06.2020 6:29:10

Ne spalovně v Uherskohradišťské nemocnici, a.s.

Ne spalovně v Uherskohradišťské nemocnici, a.s.

Nezbývá mnoho času, proto je důležitá aktivita všech občanů, kteří novou spalovnu v nemocnici nechtějí a kteří chtějí, aby tato akciová společnost odpady likvidovala mimo město Uherské Hradiště.

Přesto, že tento pátek již končí možnost dávat námitky či připomínky proti projektu výstavby nové spalovny v Uherskohradišťské nemocnici, a.s. a vedení Uherskohradišťské nemocnice, a.s. pořádá veřejnou prezentaci projektu, na které nelze nic změnit, bylo by vhodné, aby široká veřejnost vyjádřila své obavy vůči výstavbě této spalovny. Existovala totiž varianta, aby se spalovna nestavěla a aby se zdravotnický materiál likvidoval mimo území města. Převáželo ekonomické hledisko s tím, že minimálně 600 tun zdravotnického odpadu se bude v nlízkosti 6000 obyvatel města likvidovat komerčně pro jiné subjekty. Prosím přijďte v hojném počtu a hajte oprávněné zájmy svých dětí a vnuků.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama