Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.04.2023 6:23:00

Tak teď nevím, kdo lže víc

Tak teď nevím, kdo lže víc

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vyjádření premiéra Fialy, že bude o změnách DPH informovat zhruba za měsíc

 Premiér tvrdí, že informace o změně sazeb DPH není pravdivá a že za měsíc se z jeho úst občané dozví, jak to skutečně je. Tak teď nevím, kdo lže víc. Zda pan ministr financí, nebo pan premiér. Nebo je to pouze "politické mlžerní" před veřejností, aby za měsíc bylo vše jinak?

Vždy jsem si myslel, že analýzy mají vycházet z politického zadání ministra či premiéra po nějakém předjednání s koaličními partnery. Takto by měl postupovat každý odpovědný a předem připravený politik. Pokud tato koalice hraje s občany od samého počátku politickou habaďuru, pak se není co divit chaosu, který v případě vládnutí předvádí jednotliví ministři a celá vláda.

Nicméně i opozice má na tom svůj podíl. Programová neukotvenost ANO 2011 a SPD jasně ukazuje, že v současné době v jejich politice převažuje toliko populismus a nekoncepčnost řešení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama