Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.04.2018 10:36:37 - Doolfy

Co když Zeman Babiše premiérem podruhé nejmenuje a bude jím někdo jiný za ANO?

To byste uvítal? Podpořil byste pak takovou vládu, když tvrdíte, že nyní jste byl proti. Bylo to jen kvůli obvinění Babiše nebo k tomu máte i další důvody?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.04.2018 10:55:36 - Ing. Antonín Seďa
 Nejsem již poslancem, takže se mohu vyjádřit pouze jako člen ČSSD. Ano, pro mne byl základní důvod trestně stíhaná osoba. Ale existovaly další důvody. Jako je spolupráce A.Babiše s STB, vydání korunových dluhopisů či zajímavě vedenou privatizaci v devadesátých letech. Politické hnutí ANO 2011 považuji za jeho projekt s cílem získat moc a rozhodování o dotacích ze státního rozpočtu. A hlavně je to také každodenní střet zájmů u pana premiéra. O politické kultuře raději mluvit nebudu. Takže já bych uvítal, aby byl pověřen jiný člen ANO 2011. Nicméně pokud by ČSSD nebyla ve vládě a tím mám na mysli vládu s většinou v poslanecké sněmovně, pak bych takovou vládu nepodpořil. Přece jenom jako demokrat podporuji ústavní zvyklosti v České republice.