Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.06.2019 10:52:57 - Damph

Foldyna

Pan Foldyna kritizuje ČSSD že se zabývá multikulturalismem, genderovými otázkami - a evidentně to lidé nechtějí. Tak proč tohoto Vašeho člena strana neposlechne, když - dle výsledků voleb - má evidentně pravdu?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.06.2019 11:36:57 - Ing. Antonín Seďa
 Kolegu Foldynu znám velmi dlouho, tak jako jeho názory. S některými se mohu ztotožnit, ale některé jdou i mimo politický program ČSSD. Sociální demokracie má mnoho tváří, které vždy představovaly rozličné pohledy na svět a utvářely tak mozaiku této levicové strany. Není to nic neobvyklého, když existují rozličné názorové proudy, pokud ovšem mají svůj pohled na program strany. A nikoliv pouze personální požadavky či výkřiky do tmy. Nejde přece o multikulturalismus či genderové otázky, ale jde o hájení svobod a práv občanů. A to bez ohledu na jejich zdravotní čas, barvu pleti, politické či náboženské názory. Proto je ČSSD nejstarší politickou stranou, protože se nezpronevěřila svým idejím a myšlenkám. Souhlasím ovšem s tím, že mohou existovat různé způsoby, jak tento program prezentovat a různé cesty, jak tento program prosazovat. A tady bych i já měl řadu výhrad vůči některým krokům současného, ale i minulého, vedení strany.