Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.11.2013 11:35:49 - Lotrásek

Myslíte si že ČSSD dělá dobře útěkem doprava ???

Politika "Trochu křesel, 100 % odpovědnosti, žádná moc!" v obklopení lidoveckými kluzouny a Rotujícími ANOneANOneANOne ppovede k dalšímu propadu až KSČM bude mít víc a budete rádi že Vám nabídnou sjednocení levice.....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.11.2013 14:44:41 - Ing. Antonín Seďa
ČSSD je zodpovědnou demokratickou stranou. Voliči rozhodli jakou sílu má mít v poslanecké sněmovně. Pokud chce sociální demokracie splnit svůj předvolební program, pak jedinou možností je sestavit vládu s ANO 2011 a KDU-ČSL. Nemyslím si, že ČSSD jde doprava, protože pokud srovnám programy všech tří stran, pak jsou z 80% sociálně demokratické. ANO před volbami populisticky opsalo velkou část sociálně demokratického programu a s lidovci máme mnoho společného v sociální, zdravotní a ekonomické oblasti. Ano, jakákoliv vládní zodpovědnost nahrává těm stranám, včetně KSČM, které mohou pouze kritizovat a populisticky navrhovat nereálná řešení. Sjednocení levice bude možné tehdy, pokud KSČM změní svoji nepřátelskou zahraniční politiku vůči NATO a EU.