Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.12.2018 14:02:47 - laco

Nadia Savčenková - mouřenín posloužil?

Nadia Savčenková, která obdržela titul Hrdiny Ukrajiny, zahájila v ukrajinském vězení hladovku. Naše sdělovací prostředky i naši demokratičtí politici s o této skutečnosti vůbec nezmiňují. V době, kdy byla ve vězení v Rusku, to byla pro naše sdělovací prostředky prvotřídní „bomba“ a naši demokratičtí politici její jméno vyslovovali několikrát denně, viz např. exministr zahraničí Zaorálek (ČSSD). Čím to, že o osud Nadi Savčenkové již mezi sdělovacími prostředky a demokratickými politiky není zájem? Mouřenín již posloužil?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.12.2018 17:46:39 - Ing. Antonín Seďa
 Nevím jak kdo, ale já jsem tuto informaci v našich sdělovacích prostředcích zachytil. Možná, že je to již delší doba, ale o tom, že paní savčenková je ve vězení vím. Ovšem nevím, zač byla odsouzena a potrestána. Osobně však předpokláádm, jak znám názory bývalé vojenské pilotky, že měla a má výhrady k současnému vedení Ukrajiny. To neřeší problémy samotných Ukrajinců a také neřeší vysokou míru korupce ve státě. To, že na Ukrajině, tak jako v Rusku, se velmi často ozývá stále více nacionalismus, je právě odrazem velkých problémů ve společnosti. O tom, zda je či byla paní Savčenková mouřením, jak spekulujete, nemám žádné informace. Ale , že byl její případ hodně medializován a že byl použit v politickém boji, to je zřejmé.Mimochodem, takto postopují obě strany tohoto dnes mezinárodního sporu mezi Ukrajinou a Ruskou federací.