Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.03.2014 16:09:26 - Ferinox

Podporu fašismu na Ukrajině

Děkuji pane poslanče. Na oko odsuzujete fašismus, ale veřejně jsem o kritice neslyšel. Tím jste mi potvrdil, že ČSSD změnila barvu z oranžové na hnědou. Tím se stáváte stranou nevolitelnou.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.03.2014 18:45:08 - Ing. Antonín Seďa
 Nemohu s Vaším názorem souhlasit. ČSSD odsuzuje nejen fašismus, ale i komunismus. Jako jediná sociálně demokratická strana z bývalého východního bloku nevznikla transformací komunistické strany, ale vznikla svojí obnovou v listopadu 1989. Zřejmě sledujete pouze pravicová média, protože jinak musíte slyšet a vidět, že ČSSD odsuzují nacionálně populistické strany, dělnickou stranu, různé fašizizující hnutí a projevy, které souvisejí s diktaturou. Sociální demokracie je demokratickou stranou a proto prosím, nešiřte dále tyto výmysly. To, jaká bude Vaše volba opravdu záleží pouze na Vás. Ale opravdu bych byl rád, abyjste vnímal realitu a nikoliv aby jste naskakoval na dezinformace, které kdoví proč a za jakým cílem šíří.