Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2014 15:25:35 - VLADIMÍR DEDEK

Vážený pane poslanče.

Co si myslíte o kumulací "několika" funkcí ve státní správě? Máme opravdu "SUPERMANY" ,kteří toto hravě zvládnou? Víte, mě stačilo když byl bývalý ministr POSPÍŠIL ještě poslancem ,což by tak nevadilo, ale to, že ještě učil na plzeňských právech na POLOVIČNÍ úvazek, tak toto asi v pořádku nebylo? Brát plat za něco co 100% nevykonávám je přece jen divné! Jaký je váš názor ?. Děkuji, Dedek Vladimír ,Třinec.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.02.2014 9:27:49 - Ing. Antonín Seďa
Souhlasím s Vámi a jsem proti souběhu placených funkcí. Vždy je na tom daném politikovi a posléze na voliči, jak ohodnotí práci toho kterého politika. Já jsem zastupitelem města od roku 1994 a poslancem od roku 2002. Ale jako poslanec nejsem ani uvolněný ani neuvolněný starosta či místostarosta, nejsem členem rady města či komisí. Jsem ale předsedou Kontrolního výboru ZM, ale mám 100% účast, protože tuto funkci ještě stihnu a mohu ovlivnit termíny zasedání. Ale i tak musím říci, že práce poslance je práce na 100% a sám si nedovedu představit, abych ještě vykonával nějakou praxi, další uvolněnou funkci či dokonce podnikal. To se prosím nedá stíhat, zejména proto, že každý politik má ještě řadu stranických neplacených funkcí.