Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.03.2020 11:38:33 - Zubr

o nemyslíte vážně, že ne?

O jaké Evropské unii tady hovoříte, pane Seďo? Ukázalo se, že nic takového neexistuje. Existují jen jednotlivé státy, které zareagovaly, každý po svém, ale žádná Evropská unie neudělala nic. Takže žádná EU, žádná EK, žádný EP, všichni se předvedli jen jako neschopní vyžírkové kteří se vnutili státům Evropy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.03.2020 11:57:35 - Ing. Antonín Seďa
 Začnu od konce. Souhlasím s vaší kritikou, také já EK a EP kritizuji. Ukazuje se totiž po několikáté, že EU není schopna nebo ochotna reagovat v krizových situacích. Připomenu finannčí krizi v roce 2008, migrační krizi v roce 2013 či dnešní pandemii koronaviru. Osobně jsem několikrát hovořil o tom, že vedení EU je podporovatelem neo-liberalismu a globálního kapitálu. Také dnes namísto jasných a transparentních kroků se zabývá ekonomickými dopady pandemie a přitom v zemích EU umírají tisíce lisí. Nicméně nedělejme si iluzi, že například ve Velké Británii či USA je to jiné. nneí, všude vládne neo-liberalismus a globalizace. A ti se nechtějí vzdát svého  a zejmíéna svých zisků. Nicméně k tomu vašemu úvodu. Opravdu jsem si nevšiml, že by Evropská unie zanikla či, že by například ČR z ní vystoupila. Ovšem nedivte se současnému vedení či jejím zástupcům. Koho jsme si zvolili, toho máme. Koho jsme si jmenovali, toho máme. Takže kritika ano, ale musí směřovat i do vlastních řad.