Ing. Dita Charanzová, Ph.D.

  • BPP
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.05.2019 10:58:00

Přátelé, kampaň za námi. Teď už děj se vůle boží, respektive voličova

Přátelé, kampaň za námi. Teď už děj se vůle boží, respektive voličova

Komentář na facebookovém profilu ke končící kampani před volbami

Přátelé, kampaň za námi. Teď už děj se vůle boží, respektive voličova. Potkala jsem za ten poslední měsíc stovky a stovky skvělých lidí, prodebatovala desítky hodin, najezdila tisíce kilometrů. Nebudu říkat, že nejsem unavená. Jsem. Jako pes. Na druhou stranu to byla jízda, na kterou dlouho nezapomenu. Lidi s vámi nemusí souhlasit, někdy jsou na věci naštvaní. Ale je to zpětná vazba, která by měla být pro každého politika povinnou disciplínou. Je fajn, když někomu můžete osobně vysvětlit svůj postoj, proč jste udělala to a to, promluvit si, vyslechnout problémy i názory lidí, pro které se má dělat politika. Ty debaty mě strašně nabíjely a budu z nich ještě dlouho žít.

Takže tady a teď: děkuji všem, se kterými jsem se potkala, díky každému, kdo pomohl, i těm, kteří mi drželi palce.

PS Jestli ještě váháte, zda jít či nejít k volbám, prosím jděte. Ty volby jsou důležité, i když jsou u nás spíš takovou popelkou. A můžete si cestou domů koupit za odměnu třeba věneček, jako jsem to udělala já.

S Vámi a pro Vás to dám! Vaše Dita

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama